Główne założenia diety kapuścianej

Dieta została opracowana dla pacjentów szpitala, którzy wymagają szybkiej redukcji masy ciała przed zabiegami kardiochirurgicznymi na otwartym sercu. Podstawą diety jest zupa warzywna, spalająca tkankę tłuszczową. Jest ona oparta na swoistym dynamicznym działaniu pokarmów, co oznacza, że ilość energii użyta do strawienia jest wyższa od energii uzyskanej z pokarmu. Zupę tę można jeść w dowolnej ilości w ciągu dnia, w każdej chwili gdy poczuje się głód. Im więcej się jej spożyje, tym następuje większa utrata masy ciała. Należy pamiętać, że jedzenie tylko i wyłącznie tej zupy narazi cię na !!! niedożywienie !!!, toteż dieta jest tylko !!! siedmiodniowa !!!.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s